Dog Assisted Coaching

Wat spiegelt de hond van jou? Wat zou je van hem kunnen leren?
Dog Assisted Coaching
Er schuilt een zeer waardevolle kracht in het contact met honden.

 

Honden hebben geen verborgen agenda. Ze zijn liefdevol, open, eerlijk en onbevooroordeeld. Ze zijn heel erg goed in het aanvoelen van onderliggende emoties en op basis van hun eigenheid reageren zij op gedrag. Honden leven in het hier-en-nu en daardoor kunnen zij een metafoor, symbool of drempelverlagend ‘zijn’ voor een coachvraag.

 

Dog Assisted Coaching is direct ervaren. Het raakt, het komt binnen, je kunt er niet omheen. Dat kan jou motiveren om tot verandering, vertrouwen en persoonlijke groei te komen, Op jouw Eigen Wijze.

Dog Assisted Coaching is een zeer mooie vorm van coaching, het is ervaren, doen en voelen. In de coachsessie doe je activiteiten met de hond, in de praktijk of buiten. Soms is de hond alleen aanwezig, een andere keer ben je actief en spelenderwijs met de hond in interactie. Hierbij krijg je inzicht door te ervaren. Inzicht in je kwaliteiten of wensen, maar ook belemmeringen en/of overtuigingen die je leven negatief beïnvloeden.

Je gaat opmerken hoe de hond op jou reageert en jij op de hond, hierdoor wordt jij je bewust van bepaalde eigenschappen, doordat de hond in staat is je kern te raken, geven ze je een geweldig cadeau. Omdat honden feilloos aanvoelen wat er in een mens omgaat, is deze manier van coachen zeer succesvol.

 

Door te ervaren kunnen jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten, houding en gedrag op een natuurlijke wijze zichtbaar worden. Je mag gaan ontdekken wat jij echt wil en welke stappen je hiervoor mag gaan zetten. Co-coach Boaz, kan helpen bij het zetten van stapjes richting het bewuster en zichtbaar maken van jouw kern.

Alles mag er zijn en krijgt de ruimte.

 

Dit door ervaringsgerichte coachsessies in mijn praktijk, of door natuurgerichte coachsessies waarbij je mag gaan ervaren wat jij nodig hebt, waar jouw Kracht ligt en hoe je daar weer gebruik van kan gaan maken Op jouw Eigen Wijze!

 

Heb je vragen of behoefte aan een vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek?

Maak dan een afspraak via: 06 158 30 644 of stuur een mail naar Info@opeigenwijze-coaching.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.