Fotografeer Gevoel Coaching

Laat je gevoel spreken...
Coachsessie Fotografeer Gevoel

 

Ik bied je een Liefdevolle spiegel, diepgang met humor, openhartigheid gepaard met fijngevoeligheid en ik help je verbinding te laten krijgen met alles dat bij jou hoort.

 

Een van mijn passies is fotograferen.

Ik zie overal mooie plaatjes, vooral in de natuur. Het is niet alleen zien het is een gevoel van ‘in het nu zijn’. Ik kan en wil niet anders dan mijn gevoel vastleggen op dat moment. Ik kan er niet omheen, het doet iets moois met mij. Aan de hand van de gemaakte foto’s kan ik mijn gevoel laten spreken.

Fotograferen is voor mij het plaatsen van hoofd, hart en oog langs dezelfde lijn van het zicht.

Het is een manier van leven.

 

Zullen we samen op pad gaan?

Ik begeleid je om nog meer te gaan leren in het moment te voelen en jouw natuurlijke gevoel te fotograferen.

Wanneer je het lastig vindt je gevoel te verwoorden is dit een geweldige coachsessie om je gevoel te laten spreken!

 

Tijdens de sessie gaan we kijken waar patronen en overtuigingen vandaan komen en zal ik je stimuleren om wat jou niet meer dient, te gaan herkennen en erkennen en los te laten. Alles mag er zijn en krijgt de ruimte.

 

De sessies ”Fotografeer Gevoel” zal vooral in de natuur plaatsvinden, in overleg zijn er ook andere mogelijkheden om de coachsessie plaats te laten vinden.

Het fotograferen tijdens de sessie wordt gedaan met jouw eigen Smartphone, maar als je een camera hebt die je liever gebruikt kan dit uiteraard ook.

 

Heb je vragen of behoefte aan een vrijblijvend telefonisch ori├źnterend gesprek?

Maak dan een afspraak via: 06 158 30 644 of stuur een mail naar Info@opeigenwijze-coaching.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.